Een woning direct verkopen: wat zijn de voordelen?

Natuurlijk heeft het tal van voordelen om direct je woning te verkopen. Lees hierover meer in onderstaand artikel.

Verkopen aan vastgoedmakelaar

Wil je je woning het liefst zo snel mogelijk verkopen, dan is Bagro Vastgoed je ideale partner. Bij ons als vastgoedmakelaar gaat het helemaal goedkomen met het direct verkopen van je pand. Natuurlijk kun je kiezen voor een makelaar, maar hoe groot is dan de kans dat je huis snel verkocht is? Garanties heb je daar tenslotte niet op. Bij ons weet je meteen waar je aan toe bent.

Snel duidelijkheid

Neem je contact met ons op, dan laten we binnen een paar dagen al weten of we je woning overkopen. Is dat het geval, dan gaan we meteen aan de slag. Wij zorgen voor een goed bod, zodat de woning direct verkocht kan worden.

Geen kosten die je niet kunt betalen

De voordelen van direct verkopen liggen soms heel voordehand. Het gebeurt bijvoorbeeld weleens dat mensen snel van een huis af willen in verband met een erfenis. Je zult maar een groot pand erven en helemaal geen tijd of geld hebben om er zelf te gaan wonen. Of in een ander heel vervelend geval gaat het misschien om een scheiding en is het belangrijk dat de woning direct verkocht wordt.

In een paar dagen verkocht

Een heel groot voordeel van direct verkopen is dat je er vanuit mag gaan dat de woning al in een paar dagen verkocht zal zijn. Misschien heb je al een ander huis gevonden wat je dolgraag wilt kopen. Maar je wilt niet het risico lopen dat dan je oude huis nog niet is verkocht. Je moet niet denken aan dubbele lasten. Directe verkoop is dan een groot voordeel. Misschien heb je nu al te maken met dubbele lasten en is het niet mogelijk om langer in deze situatie te blijven. Dan is het alsnog mogelijk om nu te kiezen voor het direct verkopen van je woning.

Geen advertentiekosten

Bij directe verkoop zijn er geen advertenties nodig. Dit scheelt meteen alweer een stuk in de prijs. Wil je meer informatie over je woning direct verkopen, neem dan zeker contact op met Bagro Vastgoed.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *