Overstappen op Menicare Plus: gebruik deze 5 tips

Ben jij van plan om van lenzenvloeistof te veranderen en over te stappen op Menicare Plus? Dan ben je niet de enige, want dit is één van de meest populaire vloeistoffen van dit moment. Het is een alles in één oplossing, wat betekent dat je je lenzen ermee kunt reinigen, desinfecteren, bewaren en hydrateren. Dat alles draagt dan weer bij aan het uiteindelijke draagcomfort wat jij ervaart. Menicare Plus is betaalbaar, het is gemakkelijk te krijgen en het werkt uitstekend. Hier vind je alvast enkele tips om te gebruiken als je van plan bent om over te stappen.

Tip 1: Menicare Plus is voor harde lenzen

Het is belangrijk om te vermelden dat Menicare Plus bedoeld is voor harde en vormvaste lenzen. Als jij gebruik maakt van zachte lenzen, dan is het dus geen goede lenzenvloeistof voor jou. De meeste mensen gebruiken zachte lenzen.

Tip 2: de beste alles in één oplossing

Heb je harde lenzen en weet je dat je last hebt van je lenzenvloeistof, dan is Menicare Plus een uitstekende manier om van je problemen af te komen. Het is een kwalitatieve alles in één oplossing waarmee je je lenzen in één keer spoelt, bewaart, reinigt en desinfecteert. Je bergt ze op in de container als je gaat slapen en de volgende ochtend zijn ze klaar voor gebruik. In het uitzonderlijke geval dat je aparte vloeistoffen wilt gebruiken voor elke handeling, is Menicare dus niet de beste optie.

Tip 3: vervang je container bij elke nieuwe fles

Wil je het maximale halen uit je lenzenvloeistof, dan pak je elke keer dat je een nieuwe fles Menicare Plus lenzenvloeistof gebruikt direct ook een nieuwe container voor je lenzen. Als deze goed schoon is en je hem tijdig vervangt kan de vloeistof zich richten op het schoonmaken van je lenzen alleen.

Tip 4: komt het door een allergie of door je lenzen?

Het is ook mogelijk dat de problemen met je lenzen komen doordat je allergisch bent voor conserveringsmiddelen. Het veranderen van je lenzenvloeistof zal dan weinig verschil maken, tenzij je kiest voor een vloeistof op basis van peroxide. Deze is specifiek bedoeld voor iedereen die allergisch is voor de conserveringsmiddelen in de vloeistof. Het is ook mogelijk dat je ogen gevoelig zijn en dan zijn harde lenzen niet de beste keuze. In dat geval is het beter om over te stappen naar zachte lenzen.

Tip 5: overstappen met je opticien

Vraag altijd de hulp van je opticien bij het overstappen van naar Menicare Plus. Je ogen worden dan van tevoren onderzocht om te kijken waar het probleem precies vandaan komt. Vervolgens gebruik jij Menicare Plus voor een week of twee en laat je je ogen nogmaals onderzoeken. Misschien voelt het beter, maar dat betekent niet dat het ook beter is. Geeft de opticien je het groene licht, dan kun je Menicare met korting online kopen. Vooral als je een grotere bestelling plaatst kunnen de prijzen erg gunstig zijn.

Bestel je lenzenvloeistof dan nu ook online!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *